سیب سرخ

دفتر نوشته های ما

طرز تهیه سرکه انگور

ابتدا انگورها رو خوب با دست چنگ زده تا خورد شوند(به روند بهتر درست شدن سرکه کمک می نماید)و در یک ظرف درب دار می گذاریم بعد آب را به آنها اضافه کرده ( نسبت انگور ۱ کیلو به ۱ لیتر و ۵۰۰ گرم آب است) بعد مقداری نان به اندازه یک لقمه افزوده و حدود ۱ قاشق نمک اضافه می کنیم این نمک به خاطر حلال ٫حرامی ست! حالا مواد رو به مدت ۴۰ شبانه روز در جایی قرار داده دقت داشته باشیم که قبل از چهل روز شر*اب می شود و بعد از آن می توانیم درب ظرف رو برداریم و این در حالی ست که کپک زده و تعداد زیادی پشه روی آن است و این نشان از درست شدن سرکه ست و در هوای آزاد پشه ها رو پرونده  و سپس با یک پارچه ی نازک نخی تمام محتویان و حتی کپک رو در پارچه ریخنه و به اصطلاح از صافی عبور می دهیم و این صاف کردن زمانی به پایان می رسد که در آخر حوصله کنیم تا کاملا تمام عصاره از مواد خارج شود.

سمیه جان برای اون بطری گاز دار هم می تونی بطری رو به جایی مثل حیاط ببری چون ممکن است با باز شدن درب بطری محتویان به تمام اطراف بپاشد! برای باز کردن به آرامی درب بطری رو باز کن و سریع انگشت دستت رو درون بطری بگذار که مانع از پاشیدن مواد به همه جا می شه!

در ضمن تهیه کننده معتقد ست که شما می توانید از همان اسیدی که به عنوان سرکه اونجا هست به اندازه ی نصف لیوان به مواد اولیه اضافه کنید.

در آخر عرض کنم که من خودم تجربه ی درست کردن سرکه رو نداشتم  و از گذاشتن کامنت در خصوص تهیه ی سرکه خوشحال می شم که بیشتر بدونم و تمام سرکه ها این گونه درست می شوند فقط به جای انگور می توان از میوه های دیگر استفاده کرد.

+ نوشته شده در  دوشنبه هفتم بهمن 1387ساعت 19:18  توسط من و پسرم  |